Zagreb Moto Show 2018.

Objavljeno: 18.04.2018


Također smo i ove godine posjetili Zagreb Auto Show koji se smjestio na ukupno 70.000 m2 izložbene površine raspoređene u 14 paviljona i na otvorenom prostoru.

Prema izvješću organizatore ova godine Zagreb auto Show je posjetilo 142.822 domaćih i stranih posjetitelja s rekordne 133 premijere vozila, a bilo je prisutno 85 brandova automobila, motocikala, bicikala, gospodarskih vozila, quadova, i kamp vozila.

Show program bio je iznimno bogat i raznovrstan; tradicionalni defilei oldtimer vozila i Harley Davidson motocikla, adrenalinska zabava na poligonima: stunt rider show, drift show, DB natjecanje, Auto style natjecanje, defile luksuznih vozila, utrka za prvenstvo Hrvatske buggy nitro i elektro modela pokazne vožnje za posjetitelje, a atmosferu su dodatno zagrijali članovi banda „Opća opasnost“ u subotu navečer.

Mi smo se više koncentrirali na Moto Show te možemo konstatirati zadovoljstvo i uspjeh izlagača, a pogotovo ako navedeno stavimo u kontekst trenutnog stanja na tržištu koje nije zavidno.

Najveći izložbeni prostor je imao Harley Davidson te su posjetitelji imali prilike vidjeti cijelu ergelu najnovijih umjetničkih djela iz Milwaukeea.

Također jedan od najvećih izložbenih prostora je imala Piaggio Hrvatska s izloženim najnovijim Shiverom 900, Dorsodurom 900 te mnoštvom skutera i vespi.
Ducati je također ove godine imao svoj izložbeni prostor na kojem su zablistali najnoviji Panigale V4, XDiavel, Multistrada 1260, Scrambler i itd.

Ekskluzivnosti među markama nije nedostajalo a cijeli Moto Show se smjestio kao i prije dvije godine u galeriji paviljona broj 5. što po našem mišljenju pridonosi atmosferi i šarmu samog Moto Showa.

Uz sve navedeno moglo se vidjeti mnoštvo izlagača moto opreme, bicikli, ATV vozila, vozila na električni pogon a važno je napomenuti da su se nakon nekoliko godina izbivanja sa hrvatskog tržišta Peugeot skuteri ponovo vratili te su svoje predstavljanje javnosti imali upravo na ovogodišnjem Auto Showu.

Slijedeći ZAGREB AUTO SHOW će se održati od 31. 3. - 5. 4. 2020. godine a mi Vam donosimo nekoliko slika s ovogodišnjeg, stoga uživajte!