O nama

Moto-portal motori.com.hr je počeo sa svojim radom 2. svibnja 2010. godine kao jedini moto-portal u Hrvatskoj i šire koji ima objavljenu Ducati enciklopediju domaćeg autora, te se poglavito bavi motociklima V-twin i supermoto koncepcije, a onda i svim drugim dvokotačnim vozilima.

U budućnosti će se na portalu moći i pogledati druge moto- enciklopedije odnosno katalozi koji su u konstantnoj pripremi.

Motori.com.hr je portal koji se bavi: testiranjem motocikala, objavljivanjem raznih novosti iz moto svijeta, oglašavanjem proizvođača i distributera motocikala, skutera i moto opreme, objavljivanjem članaka koji pomažu u edukaciji motociklista u pogledu korištenja motocikala i moto opreme, te nudi besplatni oglasni prostor (oglasnik) za prodaju, kupnju i zamjenu motocikala, skutera, rezervnih djelova i moto opreme.

Nadamo se da će svim posjetiteljima ovog portala, informacije, zanimljivosti i vijesti koje pronađu na ovom portalu biti korisne, poučne i zabavne.

Želimo svim motociklistima i skuterašima te budućim korisnicima tj vlasnicima navedenih dvokotačnih vozila, što više sretno prijeđenih kilometara i neometanog uživanja u vožnji!!

Vlasnik moto-portala: Marko Heder.

Kontakt e-mail: marcusantonius.heder@gmail.com, motori.com.hr@gmail.com

Kontakt brojevi: 091/59-63-222