West Bike Show Zagreb u Westgateu.

Objavljeno: 07.06.2015


Od 12. do 14. lipnja u Westgateu se održava prvi West Bike Show Zagreb, veliki open-air festival kojeg će podržati moto klubovi iz zemlje i regije.

Uz rock koncerte, natjecanje u sporoj vožnji, vožnje spretnosti i moto-alku na vanjskom dijelu, u prekrasnom interijeru Westgatea predstavit će se različiti modeli motora i sve vezano za motosport. Uz izložbeni dio Bike Show-a, na unutarnjem dijelu posjetitelje očekuje i Late Night Shopping te Beauty street, lifestyle platforma s novitetima iz područja mode, ljepote i zdravog načina života.

West Bike Show Zagreb

Zamišljen s ciljem okupljanja svih bikera iz područja Hrvatske i regije, West Bike Show Zagreb osigurat će ljubiteljima motora nezaboravno iskustvo.
Od 12. do 14. lipnja gosti imaju priliku vidjeti moto-alku, spretnosnu vožnju i natjecanje u sporoj vožnji.

Uz pogodnosti koje je ponudio Late Night Shopping, atmosferu će dodatno zagrijati tri rock koncerta te bogata ugostiteljska ponuda.

Beauty street

U novom izdanju Beauty Street-a novosti u svijetu mode i lifestylea predstavit će Rimmel by Douglas, Peek & Cloppenburg, Panasonic by Sancta Domenica, Pretti by dm i mnogi drugi.
Posjetitelje očekuje besplatno šminkanje u make-up corneru te korisni savjeti koje će dijeliti profesionalni vizažisti kao i stručnjaci u domeni zdravog načina življenja.