Verona Moto Bike Expo 2012.

Objavljeno: 06.02.2012


Posjetili smo ovogodišnji sajam Motor Bike Expo u Veroni kojeg je u tri dana posjetilo čak 130.000 moto entuzijasta, kako potvrđuje i sam organizator gospodin Francesco Agnoletto.

Poznato je da Verona Bike Expo ponajprije privlači ljubitelje Custom i Chopper filozofije, međutim također tu se mogu vidjeti i top modeli sportski orjentiranih proizvođača, tako je ove godine najveći izložbeni prostor imao Ducati, a modeli Diavel, Multistrada 1200 i novi 1199 Panigale su bili zvijezde paviljona.

Također je i MV Agusta je predstavila svoj novi supersportski model F3 kojeg pokreće novi trocilindrični pogonski agregat, a mogli su se vidjeti i novi mali sportski Hondini modeli, novi Yamahin sport-tourer Super Tenere 1200, te mnogi drugi zanimljivi i oku ugodni motocikli.

Naravno najveći izložbeni prostor je bio predviđen za proizvođače moto opreme koji su svojim povoljnim cijenama i bogatim asortimanom izazivali uzdahe i pomutnju kod bikera!!

Iako se radi o još jednoj godini koja je recesijska, moramo konstatirati da su količina izložbenog prostora i bogata ponuda, te razni eventi koje nismo uspjeli ni prebrojati, bili zaista na visokoj razini.

Tu su bili razni eventi, kao npr, stunt show (četverocikli i motocikli, Trials), probne vožnje na poligonu, otkrivanje najvećeg motocikla na svijetu, Muscle Cars Show, te razna druga predstavljanja i događaji.

Mi Vam donosimo samo jedan mali dio fotografija koje je inače bilo dosta teško „uslikati“, zbog gužve koja se stvarala oko motocikala i koja je bila dosta strašna, te smo se potrudili da ovaj članak ima više slika od bilo kojeg članka koji je dosad objavljen na portalu motori.com.hr, stoga uživajte!!!