Trash & Burn 2014.

Objavljeno: 03.07.2014


Posjetili smo šesti po redu Trash & Burn u Sv. Martinu na Muri na prekrasnoj lokaciji nedaleko od poznatih toplica Sv. Martin koji je održan 27.06 do 28.06. 2014.

Program se sastojao od međunarodnog susreta američkih automobila i motocikala iz skoro cijele Europe, poznatih Rockabilly bendova, Brulesque showa miss Kalinka Kalaschnikow, jedne od trenutno najboljih brulesk umjetnica u Europi koja je nastupala oba dana na susretu.

Na manifestaciji se moglo pogledati mnogo toga, poput, pin-up photo contesta, pin-up hair/makeup salona, besplatnih vožnji Harley Davidson motocikala, custom bike show, tatto i itd.

Manifestacijom su dominirali američki automobili iz pedesetih i šezdesetih kojih je bilo zaista mnogo, bilo je tu i kojekakvih kamioneta i drugih vozila koje često viđamo u američkim filmovima a da atmosfera bude ugodnija i zanimljivija su se pobrinule 50s hostese.

Program američkih motocikala je bio osjetno manjeg volumena od programa za automobile ali je zato bilo dosta zanimljivih prerada i unikatnih primjerka.

Mi Vam u nastavku donosimo poveći broj fotografija, odnosno galeriju slika u kojima ćete zasigurno uživati!

Žao nam je što nismo bili u mogućnosti staviti više slika kako bismo uhvatili cjelokupni ugođaj ali je to u ovom slučaju prevelikog broja slika koje smo uspjeli napraviti jednostavno nemoguće.

Foto: Marko Heder i Damir Blagojević.