Stigla je nova kolekcija AGV i MDS kaciga.

Objavljeno: 22.04.2011


U Piaggio prodajnim centrima diljem Hrvatske dostupna je nova, atraktivna kolekcija AGV i MDS kaciga.
Riječ je o kacigama renomirane talijanske tvrtke osnovane 1947. godine koja je oduvijek prednjačila u razvijanju sigurnih kaciga te je tako već u ranim 50-im godinama prva proizvela kacigu u cijelosti od fiberglasa, a nekoliko godina kasnije proizvela je i prvu integralnu kacigu načinjenu također u cijelosti od fiberglasa.

AGV godinama usavršava integralni sustav dizajna gdje se istraživanje i znanje iz različitih područja spajaju u cilju neprekidnog unapređivanja i razvoja proizvoda.

Kao rezultat takvog rada AGV danas ima kacige koje su na neovisnom SHARP (Safety Helmet Assessment and Rating Programme) testu, koji provodi britansko Ministarstvo prometa, dobile najviše ocjene od svih testiranih marki kaciga.

Kacige AGV nosila su neka od najpoznatijih imena u povijesti auto-moto sporta kao što su Giacomo Agostini, Bary Sheene, Kenny Roberts, Niki Lauda, Emerson Fitipaldi, Nelson Piquet, a danas kacigu AGV uz mnogobrojne profesionalne vozače nosi najpoznatiji te jedan od najuspješnijih Moto GP vozača Valentino Rossi.

Nova kolekcija AGV i MDS kaciga obuhvaća vrhunske trkaće kacige, izrađene od trokompozitnog materijala Fiber-Kevlar-Carbon, touring kacige, integralne i jet kacige za svakodnevnu, gradsku vožnju, dječje kacige te off road program.

Posjetite najbliži Piaggio prodajni centar i odaberite atraktivnu i sigurnu kacigu za novu sezonu.