Sportsko osvježenje stiže iz srca Milana.

Objavljeno: 22.10.2011


Dva nova skutera Piaggio Grupe; Piaggio Beverly Sport Touring i maxi Aprilia SRV 850 ugledat će svijetlo dana nakon predstavljanja na nadolazećem EICMA sajmu u Milanu i još jednom potvrditi inovativne vještine Piaggio Grupe.

Beverly, Piaggiov bestseller s više od 310.000 primjeraka prodanih od 2001. godine, proširuje prepoznatljive značajke gradskog zavodnika novim sportskim karakterom spajajući udobnost i užitak vožnje u jedinstveni model.

Novi Beverly Sport Touring odlučan je i istovremeno elegantan skuter koji je pronašao suptilnu ravnotežu između rafinirane jednostavnosti i sportskog duha.
Prvi je Piaggiov skuter s potpuno novim jednocilindričnim agregatom 350 koji razvija snagu od 33,3 KS čime se snagom svrstava u klasu 400, dok masom, dimenzijama, potrošnjom i troškovima održavanja ostaje u klasi 300.

Niska potrošnja i povećani spremnik goriva omogućavaju mu autonomiju od 330 km čime postavlja novi rekord u klasi.
Novi Beverly Sport Touring dolazi sa zatamnjenim vjetrobranom, crnim peterokračnim kotačima od lake legure, stražnjom gumom dimenzije 150/70 te najnovijim sigurnosnim tehnološkim rješenjem u vidu ABS/ASR sustava koji nudi potpunu sigurnost u svim situacijama.

Prvi i jedini Aprilia maksi skuter od 850 ccm, Aprilia SRV 850 redefinira granice svijeta skutera, ujedinjujući snagu, sportski duh i dizajn te postavlja ovaj model u vrh svoje klase, a svojim performansama i voznim osobinama na razinu sportskih motocikala.

Mogućnost postizanja maksimalne snage od 76 KS na 7.750 okretaja u minuti i maksimalni okretni moment od 76,5 Nm pri 6000 okretaja u minuti brojke su koje svjedoče o snazi i apetitima ovog možda i najbržeg serijskog skutera na svijetu.
Svojim dizajnom sjedinio je najsuvremeniju Gileru GP 800 i Apriliin supersportski model RSV4.

Prepoznajte nove mogućnosti i osjetite sportsku energiju na cesti s novim modelima Piaggio Grupe.