Piaggio MP3 Yourban, Beverly na tri kotača

Objavljeno: 12.05.2011


U Piaggio prodajne salone stigao je novi MP3 Yourban koji donosi sve prednosti Piaggia MP3 u laganom i upravljivom skuteru kompaktnog dizajna, idealnog za probijanje kroz gradski promet.

Ovaj skuter zasigurno će privući pažnju ''trendsettera'' koji drže do svog izgleda, pomno prate tehnološke inovacije te traže brzo i sigurno prijevozno sredstvo.

MP3 Yourban pokreće nove trendove te nosi prepoznatljiv i elegantan stil primjeren svima koji traže originalno, zabavno vozilo koje se ističe svojom pojavom.

Osvojit će vas na prvi pogled mladenačkim i sportskim izgledom te vrhunskom završnom obradom.
S estetskog i funkcionalnog pogleda, svaka komponenta proučena je do detalja.
Izgled prednjeg dijela jedinstven je zahvaljujući dvama kotačima, dominantnom upravljaču s prednjim dvostrukim svjetlom koje sadrži i dnevna LED svjetla, a cjelinu zaokružuje zatamnjeni vjetrobran.

Uski sportski rep skutera uklapa se s prednjim dijelom jakog karaktera, opremljen je elegantnim rukohvatima za suvozača te završava pomno dizajniranim stražnjim LED svjetlom.

MP3 Yourban ističe se malom težinom, snažnim pogonskim agregatima i čistoćom linija što ga čini idealnim za jednostavno probijanje kroz gradske gužve dok u isto vrijeme pruža potpuni užitak u vožnji i nenadmašan stupanj stabilnosti i sigurnosti.

Elegantan i funkcionalan, MP3 Yourban opremljen je vrhunskim tehničkim rješenjima; udobnim sjedalom s dvije razine, prostorom ispod sjedala za dvije jet kacige s vizirom ili torbu s prijenosnim računalom, elektro-hidrauličnom blokadom prednjeg ovjesa i parkirnom kočnicom.

MP3 Yourban 300 s elektronskom blokadom prednjeg ovjesa dostupan je u ovlaštenim Piaggio salonima po cijeni od 47.600 kn za gotovinsko plaćanje.