Otvoren novi Ducati salon u Zagrebu.

Objavljeno: 04.05.2017


Bili smo pozvani na otvorenje novog Ducati salona u Zagrebu koje se održalo 4.05. 2017. pa smo iskoristili priliku za druženje s Ducatistima te uživali u lijepim prizorima novog salona i Ducati motocikala.

Salon se nalazi na Staroj Samoborskoj 213. adresa je ista ali je salon premiješten u dvorište iza poznatog kafića Pit Stop.

Salon zauzima prostor od oko 250 kvadratnih metara a u produžetku salona je i Ducati servis koji je također bio otvoren za posjetitelje.

Tako su se svi mogli diviti opremljenom interijeru servisa te pogledati i neke motocikle koji su se nalazili „na stolu“.

Event je započeo laganim okupljanjem ekipe u kojoj je bilo ljubitelja Ducatija i onih koji će to tek postati, moglo se popiti piće za zagrijavanje i druženje a nakon toga je održan govor u kojem se vlasnik salona Tomislav Hršak kratko obratio svim nazočnima.

Također, eventu je prisustvovalo i izaslanstvo iz Borgo Panigalea pa se stoga Manager za izvoz gospodin Gherardo Morico također obratio svim nazočnima te je izrazio veliko zadovoljstvo u suradnji s Ducati Hrvatskom a iz njegovog govora moglo se vidjeti da mu je jako drago što se u Zagrebu otvorio novi, veći Ducati salon te je taj događaj nazvao „veliki korak naprijed“ za Ducati Hrvatsku, što nam je kasnije u razgovoru i potvrdio.

Event je nastavljen zakuskom i ugodnim druženjem.
Moramo zaključno konstatirati da je organizacija eventa bila odlična te smo se super proveli uživajući u ambijentu i floti crvenih pila iz Bologne.

Nadamo se da će novi Ducati salon na koji treba biti ponosna cijela RH zaživjeti punim plućima te želimo uspjeh u budućem poslovanju.

Marko Heder