Održan Moto Guzzi Open House 2015.

Objavljeno: 15.09.2015


Mandello del Lario, 14. rujna 2015. – Moto Guzzi Open House 2015, (11. – 13. rujna) vikend posvećen proslavi marke motocikala osnovane 1921. završio izvanrednim posjetom više od 15.000 sudionika.

Obožavatelji i obitelji došli su u Mandello del Lario (Lecco) iz cijelog svijeta (ispred tvornice bilo je parkiranih Moto Guzzi motocikala s engleskim, njemačkim, španjolskim, francuskim, austrijskim, švicarskim danskim, belgijskim, poljskim, mađarskim, čak i ruskim registarskim pločicama) kako bi sudjelovali u programu prepunom događanja.

Moto Guzzi muzej, koji prati povijest proizvodnje ovog motocikala od osnutka tvornice do danas, zabilježio je više od 9,000 posjeta,.
Više od 4.000 sudionika iskoristilo je jedinstvenu priliku testnih vožnji modela V7II, California 1400, Eldorado te Audace koji je netom sišao s proizvodne linije.

Stotine novih članova pristupilo je klubu The Clan, službenoj zajednici motorista gdje članovi dijele svoj ponos prema Guzziju.
Gosti su bili uzbuđeni i fascinirani poznatim zračnim tunelom, izrađenim 1950. (prvi u svijetu takve vrste), a Aryk Old Paint provela je tri dana radeći bez prestanka.
Poznata umjetnica desecima je entuzijasta oslikavala kacige i jakne Moto Guzzi orlom.

Na besplatni kompletni pregled motocikla također se odazvalo jako puno Guzzista.
Pregled se obavljao u tvorničkoj radionici, tako da su se motori vratili na mjesto rođenja, gdje su ih pregledavale vješte ruke istih mehaničara koji svaki dan izrađuju nove Moto Guzzi motocikle.