Novi Ducati modeli za 2013.godinu.

Objavljeno: 12.11.2012


Tvrtka Ducati je na svojim službenim stranicama objavila novu ponudu svojih modela motocikala za 2013. godinu.

Radi se o dva potpuno nova modela, Hypermotard SP i Hyperstrada te o osvježenju u smislu dodatne opreme i blagog redizajna na modelima, Diavel strada, Multistrada 1200 S Granturismo i 848 EVO Corse SE.

Novi Hypermotard SP je u cijelosti "preuređen", tu je novi dizajn okvira, ovjesa, ispušnog sustava a pogonski agregat je nešto također potpuno novo i pravo iznanađenje.
Radi se o Testastretta 11, L-Twin-u, s četiri ventila po cilindru, vodeno hlađenje, ukupne zapremine 821,1 ccm te sange 110 Ks pri 9250 okr/min i 10.5 Kgm pri 5750 okr/min.

Hyperstrada je putnička verzija modela Hypermotard SP te je opremljen s putnim koferima i vjetrobranskim staklom.

Diavel Strada je zapravo turistički orjentirana verzija Diavela, napravljeno je puno u pogledu udobnosti, tu je oslonac za leđa suvozača te udobnije sjedalo za vozača i suvozača, podignuti upravljač i vjetrobransko staklo.
Dakle Diavel Strada je više "customizirana" verzija Diavela, kako mu samo ima govori (Strada) namjena mu je duga cestovna putovanja.

Multistrada 1200 S Granturismo sada dolazi opremljena s dodatnim putnim koferom i crash barovima, te u novim bojama.
848 EVO Corse SE ostaje vjeran svojem dizajnu, ali za 2013. godinu dolazi u preljepim mat grafikama i okvirom izvedenim u crvenoj boji.

Detaljnije informacije i novosti kod svih Ducati modela pogledajte na http://www.ducati.com/