Moto Show Zagreb

Objavljeno: 29.05.2010


U petak 28.05 u zagrebačkoj Dubravi održan je Moto Show na kojem se okupio popriličan broj motorista, a bilo je tu i poznatih faca. (slika 2)

Program ovog moto susreta, showa, sajma motora i izlagača moto opreme, je počeo u 17h u laganom i sunčanom tonu, moglo se razgledati nekoliko štandova sa moto opremom, zastupnik Aprilia Hrvatska je izložio svoje nove modele za 2010. godinu (slika 3), El Toro custom bikes su također izložili jedan svoj uradak (slika 4), te se mogla pogledati i nekolicina oldtimer motocikala (slike 5 i 6).

U rane večernje sate održan je i Stunt show sa dva vožača, Dejan Špoljar, četiri puta prvak hrvatske i osobni rekord 30 km na zadnjem kotaču, koji je izveo fantastičan show u kojem mu je pomagala i njegova „asistentica“ Matea Vlašić (slike 7, 8 i 9).
Drugi stunt vožač je bio Hrvoje Kostelas, prvak Slovenije i Hrvatske na skuteru i treće mjesto u Njemačkom Hockenheimu, također je izveo odličan stunt show. (slika 10).

Nakon stunt showa koji je zapalio, osim guma, i publiku, izvedena je promocija bajkerske himne (Rucner i Dujmić), himna je prvo puštena na platnu a zatim je izvedena uživo na pozornici.(slika 11)
Nakon toga je pušten film Borisa Veličana koji je snimio svoj put ili bolje rečeno avanturu, skuterom do Kine i nazad, svaka mu čast i mi mu želimo još puno takvih pothvata! (slike 12 i 13). A nastavak se zna, vatromet (slika 14), svirka i feštanje do ranih jutarnjih sati!