Michele Colaninno imenovan potpredsjednikom ACEM-a.

Objavljeno: 14.04.2017


Milano, 6. travnja 2017. – Michele Colaninno, glavni izvršni direktor i glavni direktor operacija holdingaImmsi S.p.A. (holding s više od 1.3 milijardi eura prihoda i većinski dioničar Piaggio Grupe), direktor Piaggio & C. S.p.A. i predsjednik odbora u Piaggio Fast Forward, imenovan je dopredsjednikom ACEM-a (Europskog udruženja proizvođača motocikala), europsko udruženje proizvođača motocikala sa sjedištem u Bruxellesu, čiji su članovi svi proizvođači dvokotača.

“U ACEM-u radit ćemo na tome nastavljanju osiguravanja slobodne trgovine, sigurnosti i brige o okolišu kao ključnim temama strateškog smjera koji slijede europske institucije,” rekao je Michele Colaninno.

“Piaggio Grupa aktivna je dugi niz godina na svim kontinentima sa svojim markama i proizvodnim centrima u raznim dijelovima svijeta te ćemo nastaviti gledati u budućnost novih generacija vodeći stalno računa na rad i nove granice urbane mobilnosti.
Velike mogućnosti otvaraju se u segmentu prijevoza i moramo zajedno raditi kako bi ih iskoristili na najbolji mogući način.”

Imenovanje Michelea Colaninna događa se zajedno s restrukturiranjem udruženja i imenovanjima potpredsjednika i predsjednika, koji stupaju na dužnost 1. srpnja 2017.