Harley-Davidson Split otvorio svoja vrata

Objavljeno: 20.03.2017


Tvrtka Kongova garaža d.o.o., nakon pet godina uspješnog poslovanja u Zagrebu, otvorila novi prodajni salon i servis u Splitu, kako bi ljubitelji ovog legendarnog brenda na području Dalmacije mogli uživaju u Harley-Davidson® proizvodima i uslugama.
Novootvoreni salon u Poljičkoj cesti 26 osigurava vlasnicima i vozačima Harley-Davidson® motocikala da razgledaju i isprobaju nove modele te odaberu popratnu opremu koju ide uz image svakog ljubitelja motora.

U prodajnom salonu, uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, dostupan je velik izbor motociklističke i casual odjeće, obuće, razni modni dodaci, accessories i sl.
U sklopu prodajnog salona nudi se vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala, dok će vas ljubazno osoblje savjetovati o svim novim trendovima u svijetu Harley-Davidsona.

Sve što zamislite na Vašem motociklu, moguće je ostvariti.
S obzirom da je misija tvrtke biti najbolji u svemu, servisni stručnjaci i prodajno osoblje redovito se školuju i pohađaju tečajeve koje vode vrhunski instruktori na Harley-Davidson® Universityu u Birminghamu.

Dostupnost rezervnih dijelova bez obzira na godinu proizvodnje motocikala je odlična, a dijelove koji nisu trenutno dostupni, moguće je naručiti s najkraćim mogućim rokom isporuke.
Također, ukoliko kupac želi neki model motocikla koji nije raspoloživ u prodajnom salonu, može očekivati isporuku u roku desetak dana.
Garancija na Harley-Davidson® motocikle je 2 godine, s mogućnošću produljenja jamstva na 5 godina.