Harley-Davidson modeli 2016.

Objavljeno: 27.08.2015


OXFORD (23. kolovoz 2015.) - Najzanimljivije novosti:

Novi Iron 883, Forty-Eight i Street modeli s autentičnim Harley-Davidson stilom i izvedbom po pristupačnim cijenama predvode Harley-Davidson dark Custom kolekciju

Harley-Davidson predstavlja svoju do sada najsnažniju liniju cruiser modela , s nadogradnjom agregata kroz cijelu liniju i još dva dodatna Softaila iz S serije s agregatima Screamin' Eagle Twin Cam 110
Revolucija Projekta RUSHMORE se nastavlja s povratkom motocikla Road Glide Ultra.

Dark Custom novosti:

Dark Custom je pokret izražen kroz odmetničke korijene Harley-Davidsona.
Inspiriran je buntovničkim duhom vozača iz prošlosti i osuvremenjen modernim stilom odražavajući duh Harley-Davidsona.
Tamna boja predstavlja prazno platno koje čini Dark Custom motocikle idealnim izborom za vozače koji traže ogoljeni, minimalistički stroj spreman za customizaciju.
Počevši sa cijenom od 71.000,00 kn, Dark Custom modeli za 2016.g. pružaju savršenu ravnotežu stila, funkcionalnosti i dostupnosti:

Harley-Davidson Forty-Eight: sa svojim stavom buldoga, debelim prednjim gumama i uskog profila, Forty-Eight odiše čvrstim stavom.
U 2016.g. novo sjedalo, kotači od magnezija, šire vilice od 49 mm i podesiva stražnja suspenzija pružaju još mišićaviju, udobniju vožnju. Ikonski spremnik za gorivo u obliku kikirikija od 8 litara sadrži grafiku inspiriranu 70-ima, a plutajući kočioni rotori te zatamnjeni auspusi dodaju svježinu novom izgledu.

Harley-Davidson Iron 883: čisti minimalizam i stil kao da je napravljen u garaži sa detaljima u obliku metka, odrezanim topovima auspuha, niskim „drag style“ volanom, manžetama na prednjim vilicama, odrezanim stražnjim blatobranom i novim sjedalom. Potpuno novi podesivi stražnji amortizeri i prednje vilice omogućuju stabilnost i udobnost.

Iron 883 je okretan urbani motocikl koji rastura asfalt.
Harley-Davidson Street 750: Sa suspenzijom podešenom za brzo upravljanje u bilo kakvom urbanom okruženju i živahnim vodeno hlađenim Revolution X V-twin agregatom, Street 750 uparuje odmetnički Dark Custom stil sa stavom ulice.
Za 2016.g. su napravljene promjene koje uključuju novi prednji i stražnji kočioni sustav i poboljšano ožičenje motocikla.