Harley Davidson and The Haze.

Objavljeno: 25.09.2013


Na zagrebačkim Oranicama 28. rujna 2013. Harley Davidson Zagreb otvara svoja vrata i poziva vas da uživate u novim motorima u sklopu projekta „Rushmore“, pin up djevojkama, dobroj cugi i žestokoj r'n'r svirki zagrebačkog benda The Haze.

Harley Davidson Zagreb organizira Dane otvorenih vrata, te je svim posjetiteljima pripremio mnoga iznenađenja.
U sklopu projekta „Rushmore“ Harley Davidson Zagreb predstavit će putovanje koje predvode vozači, a sve će biti začinjeno demo vožnjama i live svirkom zagrebačkog hard rock cover benda The Haze.

Harley-Davidson sluša i odgovara kao nikada prije, a projekt RUSHMORE proizvodi promišljene inovacije i tehnološka poboljšanja koja zajedno transformiraju platforme motocikala Harley-Davidson Touring i Trike, zasnovane na iskustvima samih vozača.

Cijeli događaj bit će začinjen dobrom hranom, odličnim pićem te nevjerojatno dobrim hard rock cover bendom The Haze. The HAZE će hejzati već od 11:00 sati pa sve do kasnog popodneva, a ovaj odličan bend čine Ivan Vranješ Vrana - gitara, Nikolina Fistrić - vokal - koja će vas oduševiti svojom izvedom Highway to hell, Dubravko Sulik - gitara, Luka Putica - bas gitara i najmlađi, ali jedan od najvećih talenata na bubnju - Dario Horvat.

Osnovani su 2010. godine u Zagrebu, na osnovi zajedničke ideje o muziciranju, u stilovima glazbe s kojima su odrasli, pa ćete tako iz njihovih zvučnika moći čuti Guns n Roses, Aerosmith, Lennya Kravitza, AcDc, The Cult, Led Zeppelin, Audioslave, Whitesnake, ZZ Top, Erica Claptona, Michaela
Jacksona, Queenovce i sve ostale velikane rocka.

Uz dobre motore i žestoki rock and roll uvijek idu i lijepe žene, te se Harley Davidson Zagreb pobrinuo da pogled uljepšavaju i nevjerojatne pin up djevojke.