Guzzi World Days susret.

Objavljeno: 08.07.2011


Odbrojavanje je počelo za novo, dugo očekivano izdanje Guzzi World Days susreta.
Riječ je o najvažnijem svjetskom događaju posvećenom motociklima i legendama iz Mandello del Laria.
Posebno izdanje skupa održat će se kako bi se proslavila 90. godišnjica Moto Guzzija: tri dana ispunjena ljubavlju prema motociklima, prijateljstvom, zabavom, umjetnošću i tehnologijom.

Dugo očekivano specijalno izdanje Guzzi World Days susreta (GMG 2011) održat će se tijekom vikenda od 16. do 18. rujna u Mandellu del Lariu, naravno.

Mjesto, koje je povijesni dom Moto Guzzija već od 1921. godine, ugostit će na tisuće obožavatelja iz cijelog svijeta na specijalnom događanju koji će nadmašiti prethodno a ujedno i dosad najuspješnije izdanje susreta iz 2007. godine.

GMG 2011 susret, podržan od strane ljubitelja Moto Guzzija, bit će najbolji način za proslavu 90. godišnjice orla iz Mandella i udruživanje Moto Guzzija sa svojim okruženjem.
Sva okolna mjesta sudjelovat će na trodnevnom slavlju koje će biti ispunjeno izlaganjima, događanjima, glazbom i zabavom u čast Moto Guzzi legende.

Povijesni dom Moto Guzzija na adresi Via Parodi 57 otvorit će svoja vrata svim ljubiteljima te marke i im ponuditi potpuno Moto Guzzi iskustvo.

Kad prođu kroz ulazna vrata, posjetitelji će pratiti put na kojem će upoznati sva važna obilježja Moto Guzzi legende kao što su monumentalni zračni tunel, proizvodna linija i Moto Guzzi muzej s više od 150 predstavljenih modela, uključujući modele iz masovne proizvodnje i prototipove.

Od prošlosti, preko sadašnjosti, pa sve do budućnosti, u posebnom prostoru upoznat ćete dizajnere iz Moto Guzzija koji će vam objasniti upečatljivi stil modela današnjice i budućnosti.
Obilazak će doseći vrhunac u ''tehnološkoj riznici'', multimedijskom okruženju u kojem ćete iskusiti budućnost Moto Guzzija.

Osim obilaska postojat će mnoge prilike u kojima ćete se osjećati kao član Moto Guzzi obitelji.
Tu su povijesna parada, veliki rock koncert uz jezero i dodjela nagrada Moto Guzzi kluba.
Ne smijete propustiti ni testne vožnje na kojima možete testirati Moto Guzzi novitete kao što su putni Norge GT 8V, avanturistički Stelvio 8V, dostupan i u super opremljenoj NTX verziji te fascinantni V7 Classic.

Kompletni program trodnevnog skupa, posvećenog legendarnom orlu, s detaljima o aktivnostima i događanjima, objavit će se na internetskoj stranici www.motoguzzi.com gdje ćete se također moći registrirati za sudjelovanje na skupu u posebnom dijelu stranice namijenjenim GMG 2011.