GoPro HD on- board kamera

Objavljeno: 13.09.2010


Velikogorička tvrtka Motormania je postala zastupnik za uvoz on-board HD kamera visoke kvalitete i širokog spektra namjene.

GoPro HD Motorsports HERO je on-board foto-video kamera sa najboljim 1080p HD performansama na svijetu. Profesionalna kvaliteta 1080p, 960p i 720p HD rezolucije snima na 30 frames (sličica) u sekundi (60 fps u 720p-modusu).

HD Motorsports HERO lako se montira na bilo koju kacigu, motor, ATV, auto, letjelicu, jet-ski, čamac, motorne sanjke ili neko drugo vozilo.
Pomoću brze kopče možete promijeniti poziciju kamere oko svojeg vozila za snimanje videa u profesionalnoj HD kvalitetu iz raznih kutova.

Snimanje do 2,5 sati sa samo jednim punjenjem i do 9 sati ukupno na 32GB SD karticu (nije uključena).
Uključeni su nosači za dvije kacige i tri vozila, kao i vakumski nosač za maksimalnu prilagodljivost i praktičnost. Kućište je vodootporno do 60m.

GoPro opsesija za zvukom osvojila je vjetar. Na 110 km/h na motoru, uživati će te zvuku vašeg motora, a ne vjetra. Unutar čak i najtišeg automobila, čuje se zvuk motora ... ne vjetra i ceste.

Uključena je 1100mAh puniva litij-ionsku baterija koja traje do 2,5 sata konstantnog snimanja. Uz dodatnu opremu također možete priključiti fotoaparat na 220V, utičnicu auto-upaljača, ili sa USB kompatibilnim adapterom, direktno na električni sustav vozila. Baterija će se puniti dok snimate.

Kamera također može snimati automatski 5MP fotografija u razmaku od 2/5/10/30 i 60 sekundi za vrijeme vožnje. Pritisnite gumb okidača jednom i snimiti do 2,5 sat fotografije u poster kvaliteti.

Vodo-otporna do 60m, zaštićena od stijena i drugih opasnosti zahvaljujući pomoću kućišta od polikarbonata. Zamjensko kućište i setovi leća su dostupni, što čini popravak ili preuređenje HD kamere HERO pristupačnim i povoljnim. It’s a GoPro...go for it.
Kontakt broj: 01/6221-399.