Aprilia Day i Aprilia Spyke Vemar Cup na Grobniku

Objavljeno: 14.05.2012


U subotu 26. svibnja u sklopu 41. Motohappeninga na Grobniku održat će se tradicionalni Aprilia Day na kojem vlasnici Aprilia motocikala i ove godine mogu očekivati poseban tretman.

Aprilia Spyke Vemar Cup održat će se u 17:30, a pravo sudjelovanja imaju Aprilia vozači te vozači opremljeni Spyke ili Vemar zaštitnom opremom.
Nagrade su:
1. mjesto Spyke kožni jednodijelni kombinezon + Vemar Eclipse racing kaciga
2. mjesto Spyke kožne racing rukavice+ Vemar Eclipse racing kaciga
3. mjesto Vemar Eclipse racing kaciga

Ukoliko prva tri Aprilia vozača, nisu na pobjedničkom podiju, također će biti nagrađeni Vemar Eclipse kacigom, a najbolje plasirani Aprilia vozač iz Hrvatske bit će nagrađen i tečajem vožnje u školi Krešimira Erdeca Keca koji uključuje vožnju Aprilia RSV4 APRC na stazi, snimanje i analizu vožnje od strane instruktora Keca.

Svi vozači Aprilia motocikala koji se prijave za Aprilia Spyke Vemar Cup mogu odvoziti poslijepodnevni poludnevni trening u subotu po 50% nižoj cijeni.

Aprilia vozače iz Hrvatske posebna ponuda očekuje i pokraj staze u Aprilia Spyke Vemar moto shopu. Samo u subotu i samo za vlasnike Aprilia motocikala, racing oprema po cijenama 50% niže od redovnih; kacige, kombinezoni, rukavice, čizme i protektori Aprilia, Spyke i Vemar.

Nakon Aprilia Spyke Vemar Cup-a , u 18 sati, počinje tradicionalna besplatna rekreativna vožnja za sve vlasnike Aprilia motocikala u trajanju od 30 minuta pod vodstvom Krešimira Erdeca Keca.

Posebna nagrada, tečaj vožnje u školi Krešimira Erdeca Keca, očekuje i jednog od Aprilia rekreativca čije ime bude izvučeno iz bubnja nakon rekreativne vožnje.

Vidimo se na Grobniku!